Пончики з яблук «Для папи» — покроковий рецепт з фото – майструємо самі
Надворі — сезон яблук, але це зовсім не означає, що слід готувати звичну шарлотку і закочувати банки на зиму. Ми запозичили цікавий німецький рецепт пончиків в пивному клярі у шеф-кухаря телепроекту «Зроблено зі смаком» Мурада Калаева. Це оригінальне блюдо стане прикрасою будь-якого столу!
Нам знадобиться:
Рецепт пончиків з яблук
Борошно необхідно просіяти, щоб тісто для кляру вийшло більш пишним, і змішати з пивом.
Збийте білки, попередньо відокремивши їх від жовтків з цукром. Додайте отриману масу в борошно. Тісто для кляру готово.
З яблук видаліть серцевину і наріжте їх обручками. Потім умочіть кожне колечко в кляр. Обсмажуйте яблучні пампушки в сотейнику з маслом до рум\’яної скоринки.
Яблучні пампушки готові. Залишилося подати їх з соусом, листочками м\’яти і ягодами. Для приготування соусу розтопіть цукор з водою, залийте вершками і помішуйте до загустіння на повільному вогні.
Залишилося запросити гостей і здивувати їх традиційним німецьким стравою! Приємного апетиту!