Пончики з яблук «Для папи» — покроковий рецепт з фото – майструємо самі

Надворі — сезон яблук, але це зовсім не означає, що слід готувати звичну шарлотку і закочувати банки на зиму. Ми запозичили цікавий німецький рецепт пончиків в пивному клярі у шеф-кухаря телепроекту «Зроблено зі смаком» Мурада Калаева. Це оригінальне блюдо стане прикрасою будь-якого столу!

Пончики

Нам знадобиться:

  • Яблука — 4 шт
  • Цукровий пісок — 375 г
  • 33%-і вершки — 250 мл
  • Вода — 65 мл
  • Масло рослинне — 500 мл
  • Темне пиво — 250 мл
  • Світле пиво — 250 мл
  • Борошно — 350 гр
  • Яйця курячі — 2 шт
  • Малина — 20 гр
  • М\’ята — 1 гілочка.
  • Рецепт пончиків з яблук

    Борошно необхідно просіяти, щоб тісто для кляру вийшло більш пишним, і змішати з пивом.

    Как приоготовить пончики

    Збийте білки, попередньо відокремивши їх від жовтків з цукром. Додайте отриману масу в борошно. Тісто для кляру готово.

    Рецепт пончиков

    З яблук видаліть серцевину і наріжте їх обручками. Потім умочіть кожне колечко в кляр. Обсмажуйте яблучні пампушки в сотейнику з маслом до рум\’яної скоринки.

    Пончики своими руками

    Яблучні пампушки готові. Залишилося подати їх з соусом, листочками м\’яти і ягодами. Для приготування соусу розтопіть цукор з водою, залийте вершками і помішуйте до загустіння на повільному вогні.

    Яблочные пончики

    Залишилося запросити гостей і здивувати їх традиційним німецьким стравою! Приємного апетиту!

    Приготовление пончиков