Майстер-класи своїми руками

Шоколадні яйця на Великдень - майструємо самі


Діткам дуже подобається, як виглядають різнокольорові крашанки. Єдиний недолік їх в тому, що, очистивши їх, всередині дитина знаходить звичайні білок і жовток. Ми ж пропонуємо вам виготовити не тільки оригінальні, але і дуже смачні шоколадні яйця, «киндеры», так улюблені малятами і дорослими!

Шоколадные яйца

Рецепт шоколадних яєць

Інгредієнти для приготування шоколадних яєць:

  • 170 гр. (1/2 склянки) світлого кукурудзяного сиропу або світлої патоки
  • 58 гр. (1/4 склянки) вершкового масла кімнатної температури
  • 375 гр. (3 чашки) кондитерської цукрової пудри
  • 1 чайна ложка ванілі
  • 1/4 чайної ложки солі
  • Жовтий харчовий барвник
  • Кілька плиток молочного шоколаду
  • Рецепты с ингредиентами с фото

    Щоб шоколадні яйця були максимально схожими на справжні, вам знадобляться форми для виливання шоколадної шкаралупи. Якщо таких форм немає, можете виготовити внутрішню частину яйця, а потім занурити її в розтоплений шоколад. Щоб з розтопленим шоколадом було простіше працювати, в нього можна додати 2 чайні ложки негідрірованного рослинного комбижира.

    Начинка

    Збийте разом кукурудзяний сироп, масло і ваніль.

    Шоколадные яйца рецепт

    Просіяти Через ситечко в отриману масу цукрову пудру і ретельно збийте, поки вона не розчиниться. З цієї начинки ми будемо робити білки і жовтки.

    Відокремте приблизно третина начинки і додайте трохи жовтого барвника. Поставте миски з білої і жовтої начинкою в холодильник.

    Рецепт шоколадных яиц

    Ліпимо шоколадні яйця

    З жовтої начинки наліпити невеликі кульки (жовтки) і розкладіть їх на пергамент. Помістіть жовтки в холодильник або навіть в морозилку.

    Шоколадное яйцо киндер

    Коли жовтки затвердіють, їх можна загортати в білки. Розкачайте з білої начинки невеликі круглі млинці, покладіть в центр жовтки і зліпіть, як вареники.

    Шоколадное яйцо приготовление

    Как сделать шоколадное яйцо

    Розкачайте, вийшло виріб, щоб воно за формою стало схожим на яйце. Помістіть їх в холодильник.

    Раскатайте получившееся изделие

    Якщо виливати шоколадну шкаралупу з допомогою форм, то білки і жовтки всередину можна просто залити з допомогою кондитерського шприца.

    Виливаємо шкаралупу

    Розтопіть шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Залийте трохи шоколаду в кожну форму і пообертайте, щоб шоколад рівномірно розподілився. Злийте надлишки. Коли шоколад у формах застигне, дістаньте половинки шкаралупи, покладіть всередину заморожене солодке яйце і спаяти шкаралупу з допомогою розтопленого шоколаду. Поставте яйця в холодильник, потім обріжте напливи.

    Шоколадное яйцо своими руками

    шоколадное яйцо как сделать

    Шоколадное яйцо дома

    Альтернативний спосіб

    Якщо у вас немає формочок — не біда.

    Киндер домашний

    Шоколадное яйцо десерт

    Розтопіть шоколад з комбижиром в мікрохвильовці. Наколіть заморожене яйце на вилку або шпажку, занурте в шоколад і дайте йому застигнути. Вийде справжнє шоколадне яйце, «кіндер», тільки смачніше, тому що — домашній!




    Додати коментар
    Ім'я:*
    Коментар:
    Введіть код: *