Майстер-класи своїми руками

Соковитий салат з корейською морквою - найцікавіші саморобки


Деякі продукти дають дивне поєднання смаків. Якщо корейську моркву змішати з горіхами і додати ще кілька компонентів, народжується новий неповторний ніжний і соковитий смак.


Для приготування салату потрібно:

- яйця 3 шт, молоко, сіль і щіпка соди;- корейська морква;- банка консервованої квасолі без томату;- м'ясо (телятина або свинина);- майонез;- волоські горіхи.

Приготування салату

Приготування страви починається з створення омлету. Для цього збийте яйце і молоко, додавши трохи соди і солі. Пожаренный омлет нарізати на великі шматки.



Далі, необхідно очистити горіхи і помістити їх серед білих аркушів. Поверх листа кілька разів катайте качалкою, щоб горіхи подавилися.



Висипавши ці інгредієнти в чашку, додайте туди квасолі (без маринаду).



Приступайте до обсмажування м'яса. Можливо доведеться перевертати телятину або свинину 5-6 разів, щоб продукт добре просмажився. Далі готове м'ясо нарізати на великі шматки.



Додайте в чашку м'яса, а зверху моркву.



Дайте салату 30 хвилин просочитися соком моркви і горіховим маслом. Потім додайте майонез і все перемішайте.Готову страву розкладіть по тарілках.



Спеціально для сайту:



Додати коментар
Ім'я:*
Коментар:
Введіть код: *