Майстер-класи своїми руками

Ніжні реберця - найцікавіші саморобки


Цей рецепт дозволяє приготувати м'ясо з максимальним збереженням вітамінів групи В, а також залишає страви соковитий насичений смак.


Щоб зберегти всі корисні речовини в ямс (мікроелементи, вітаміни, білки), цей продукт необхідно парити або гасити, але "гумове" м'ясо трохи доведеться за смаком. А ось якщо обсмажити ребра в клярі, а потім протушкувати - вийде відмінний смак страви з мінімально збереженими корисними речовинами.

Для приготування знадобиться:

- ребра з м'ясом (свинина);- 4 яйця;- сіль і спеції;- 2 ст ложки борошна;- соняшникова олія для смаження.

Процес приготування

На першому етапі промийте м'ясо і розріжте на шматки будь-якої форми. Бажано нарізати по одному ребру, щоб товщина шматка була близько 2 см, тоді м'ясо відмінно пропарится.Потім приступайте до приготування кляра. Для нього потрібно розбити в каструлю яйця, присипати спеціями і сіллю (1\3 чайної ложки) і всипати борошно.



Потім всі ці інгредієнти збиваються міксером в однорідну масу. На цьому етапі можна скористатися електро міксером, тоді в результаті ви отримаєте однорідну масу без грудочок.



Умочіть ребра з двох сторін в густій масі і викладайте на розігріту сковорідку, яка залита соняшниковою олією. Обсмажуються ребра по 7-10 хвилин з кожного боку на середньому вогні.Потім всі шматки м'яса покладіть в маленьку каструльку і поставте на плиту тушкується. час гасіння близько 40 хвилин.Подавайте блюдо з овочами або аджикою.




Спеціально для сайту:




Додати коментар
Ім'я:*
Коментар:
Введіть код: *